Find a class

Schedule

Fri

2

Fri Oct

Sat

3

Sat Oct

Sun

4

Sun Oct

Mon

5

Mon Oct

Tue

6

Tue Oct

Wed

7

Wed Oct

Thu

8

Thu Oct

TIMECLASSTEACHERAVAILABILITYACTIONS
07:00 - 08:00
Pilates, The White Door Studio Way
Chris Hettinga
Finished
08:30 - 09:30
Yin Yang
Chris Hettinga
Finished
18:00 - 19:30
Cacao & The Moon
Britta Waechter
Finished
07:00
60 mins
Pilates, The White Door Studio Way
Finished • Chris Hettinga
08:30
60 mins
Yin Yang
Finished • Chris Hettinga
18:00
90 mins
Cacao & The Moon
Finished • Britta Waechter
SATURDAY

3

OCTOBER
TIMECLASSTEACHERAVAILABILITYACTIONS
09:00 - 10:00
Omni Vinyasa
Britta Waechter
Finished
10:30 - 11:30
Yin Yang
Britta Waechter
Finished
12:00 - 13:00
Intense Vinyasa
Tash Richards
Finished
13:30 - 14:30
Explorative Slow Movement
Tash Richards
Finished
09:00
60 mins
Omni Vinyasa
Finished • Britta Waechter
10:30
60 mins
Yin Yang
Finished • Britta Waechter
12:00
60 mins
Intense Vinyasa
Finished • Tash Richards
13:30
60 mins
Explorative Slow Movement
Finished • Tash Richards
SUNDAY

4

OCTOBER
TIMECLASSTEACHERAVAILABILITYACTIONS
09:00 - 10:00
Yin Yang
Charlotte de Beaumont
Finished
10:30 - 11:30
Pilates, The White Door Studio Way
Tash Richards
Finished
12:00 - 13:00
Mobility, flexibility and balance
Jonathan Craig
Finished
09:00
60 mins
Yin Yang
Finished • Charlotte de Beaumont
10:30
60 mins
Pilates, The White Door Studio Way
Finished • Tash Richards
12:00
60 mins
Mobility, flexibility and balance
Finished • Jonathan Craig
MONDAY

5

OCTOBER
TIMECLASSTEACHERAVAILABILITYACTIONS
07:30 - 08:30
Yin Yang
Charlotte de Beaumont
Finished
09:00 - 10:00
Omni Vinyasa
Charlotte de Beaumont
Finished
17:30 - 18:30
Yin Yang
Emily Ledeboer
Finished
19:00 - 20:00
Omni Vinyasa
Emily Ledeboer
Finished
20:30 - 21:30
Dreamy Vinyasa
Britta Waechter
Finished
07:30
60 mins
Yin Yang
Finished • Charlotte de Beaumont
09:00
60 mins
Omni Vinyasa
Finished • Charlotte de Beaumont
17:30
60 mins
Yin Yang
Finished • Emily Ledeboer
19:00
60 mins
Omni Vinyasa
Finished • Emily Ledeboer
20:30
60 mins
Dreamy Vinyasa
Finished • Britta Waechter
TUESDAY

6

OCTOBER
TIMECLASSTEACHERAVAILABILITYACTIONS
07:00 - 08:00
Pilates, The White Door Studio Way
Tash Richards
Finished
08:30 - 09:30
Omni Vinyasa
Tash Richards
Finished
10:30 - 11:30
Yin Yang
Fay Cleaver
Finished
17:30 - 18:30
Circular breathing & Movement
Sjoerd Dragtsma
Finished
19:00 - 20:00
Omni Vinyasa
Tash Richards
Finished
20:30 - 21:30
Yin Yang
Tash Richards
Finished
07:00
60 mins
Pilates, The White Door Studio Way
Finished • Tash Richards
08:30
60 mins
Omni Vinyasa
Finished • Tash Richards
10:30
60 mins
Yin Yang
Finished • Fay Cleaver
17:30
60 mins
Circular breathing & Movement
Finished • Sjoerd Dragtsma
19:00
60 mins
Omni Vinyasa
Finished • Tash Richards
20:30
60 mins
Yin Yang
Finished • Tash Richards
WEDNESDAY

7

OCTOBER
TIMECLASSTEACHERAVAILABILITYACTIONS
07:00 - 08:00
Omni Vinyasa
Tash Richards
Finished
08:30 - 09:30
Yin Yang
Tash Richards
Finished
17:30 - 18:30
Pilates, The White Door Studio Way
Emily Ledeboer
Finished
19:00 - 20:00
Yin Yang
Yessica Ypma
Finished
20:30 - 21:30
Nourishing Yin
Yessica Ypma
Finished
07:00
60 mins
Omni Vinyasa
Finished • Tash Richards
08:30
60 mins
Yin Yang
Finished • Tash Richards
17:30
60 mins
Pilates, The White Door Studio Way
Finished • Emily Ledeboer
19:00
60 mins
Yin Yang
Finished • Yessica Ypma
20:30
60 mins
Nourishing Yin
Finished • Yessica Ypma
THURSDAY

8

OCTOBER
TIMECLASSTEACHERAVAILABILITYACTIONS
07:30 - 08:30
Hatha with Live Instruments
Sjoerd Dragtsma
Finished
09:00 - 10:00
Circular breathing
Sjoerd Dragtsma
Finished
10:30 - 11:30
Aromatherapy Yoga
Britta Waechter
Finished
16:00 - 17:00
Pilates, The White Door Studio Way
Chris Hettinga
Finished
17:30 - 18:30
Yin Yang
Kim van der Veer
Finished
19:00 - 20:00
Intense Vinyasa
Chris Hettinga
Finished
20:30 - 21:30
Omni Vinyasa
Chris Hettinga
Finished
07:30
60 mins
Hatha with Live Instruments
Finished • Sjoerd Dragtsma
09:00
60 mins
Circular breathing
Finished • Sjoerd Dragtsma
10:30
60 mins
Aromatherapy Yoga
Finished • Britta Waechter
16:00
60 mins
Pilates, The White Door Studio Way
Finished • Chris Hettinga
17:30
60 mins
Yin Yang
Finished • Kim van der Veer
19:00
60 mins
Intense Vinyasa
Finished • Chris Hettinga
20:30
60 mins
Omni Vinyasa
Finished • Chris Hettinga